fbpx

SDP Finanse Opinie

Państwa opinia jest dla nas ważna

Jeśli korzystaliście Państwo z usług jednego z naszych doradców kredytowych prosimy o wyrażenie krótkiej opinii. Dzięki temu będziemy mogli świadczyć usługi jeszcze wyższej jakości.

Jak przebiegała współpraca? Co zyskaliście Państwo dzięki doradcy? Co u Państwa się zmieniło dzięki tej usłudze? Komu Państwa zdaniem może się przydać taka usługa? Kto powinien skorzystać?
rating fields

Opinie

Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panią Pauliną przy załatwianiu kredytu hipotecznego. Profesjonalne doradztwo, bezproblemowy kontakt i miłe podejście do klienta.

Jacek
27 czerwca 2022

Współpraca z Panem była wzorowa. Zawsze, kiedykolwiek potrzebowałam pomocy, Pan Łukasz w 100% pomagał. Odpowiadał na wszystkie moje pytania. Czułam, że zaangażował się Pan Łukasz w moją sprawę całym sobą. Dzięki temu mogłam spokojnie zająć się innymi sprawami. Każdy kto chce wziąć kredyt powinien skorzystać z usług doradcy finansowego. To naprawdę ułatwia życie.

Katarzyna
15 czerwca 2022

Jestem w pełni zadowolony z pomocy Pani Karoliny. Pomogła mi szybko i skutecznie. Na pewno skorzystam w przyszłości jeszcze raz z pomocy Pani Karoliny.

Dawid Szirdewan
3 czerwca 2022

Współpraca przebiegała bez zarzutu. Empatyczna osoba, starająca się pomóc w przygotowaniu kredytu.

Maciej
24 maja 2022

Panią Karoline poleciła mi dziewczyna i przyznam szczerze, że nie mogłem lepiej trafić! Ogromna wiedza, bardzo wysoka komunikatywność, profesjonalizm i kultura współpracy na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam każdemu! Nie planuję korzystać z usług innych doradzców!

ŁK
20 maja 2022

Każdemu, kto planuje zakup nieruchomości z kredytowaniem polecam usługi SDP Finanse. Bardzo sprawna, miła obsługa. Jasne i klarowne prowadzenie sprawy, bez zbędnej papirologii. Merytoryczny, nieograniczony kontakt. Polecam Panią Karolinę – pełen profesjonalizm, wszystko było prostsze, zrozumiałe.

Małgorzata Jarosik
11 kwietnia 2022

Wszystko super, profesjonalnie, szybka reakcja w przypadku problemów. Osoba w 100% godna polecenia.

JU
10 kwietnia 2022

Współpraca OK, kontakt z Panią Pauliną bezproblemowy.
Wszelkie moje pytania i niejasności były przez nią wyjaśniane w zrozumiały sposób. Ostatecznie udało mi się uzyskać kredyt hipoteczny w banku na przewidywanych zasadach.
Polecam Panią Paulinę osobom szukającym porad i pomocy w związku z uzyskaniem kredytu hipotecznego

Paweł
31 marca 2022

Pełen profesjonalizm! Rekomenduję kontakt z p. Karoliną- gwarantuje pełne wsparcie w trakcie ubiegania się o kredyt. Żadnego pytania nie pozostawiała bez odpowiedzi, wykazała się szczerym zainteresowaniem mną jako klientką. Z takim doradcą wszystko staje się prostsze:-)

KB
8 marca 2022

Bardzo profesjonalna i miła współpraca. Cały proces przebiegł sprawnie, szybko i przejrzyście, jestem bardzo zadowolona i polecam Panią Karolinę.
Pozdrawiam.

Anna
27 stycznia 2022

Bardzo dziękujemy Pani Emilii za fachowe i profesjonalne podejście.
Dzięki Niej spełniliśmy marzenie zakupu nieruchomości z pomocą kredytu hipotecznego.
Jej pomoc w trakcie procesu okazała się być niezastąpiona, bo choć nasza sytuacja nie była łatwa Pani Emilia nie poddała się i szybko znalazła idealne rozwiązanie !

Jeszcze raz bardzo dziękujemy i szczerze polecamy !

Natalia i Paweł M.
26 stycznia 2022

Super polecam …ocena pracy P.Lukasza to 5

GM
14 stycznia 2022

Pani Amanda pomogła mi dobrać najbardziej korzystną ofertę kredytu. Bardzo miła, życzliwa i przede wszystkim wychodząca naprzeciw oczekiwaniom. Jako klientka miałam poczucie dużej uwagi poświęconej mojej sprawie. Pani Amanda była bardzo pomocna i udzielała odpowiedzi na bieżąco na wszelkie pytania 🙂 Bardzo polecam współpracę!

Martyna
13 stycznia 2022

Pani Karolina jest bardzo miłą osobą, jestem zadowolona ze współpracy. Wszystko przebiegło bez zarzutów. Serdecznie polecam Panią Karolinę.

KZ
7 stycznia 2022

Pełen profesjonalizm! Najlepsza opinia to taka, że to kolejny raz.

Slawek
5 stycznia 2022

Witam współpraca z panią Karoliną to czysta przyjemność😀wszystko poszło bardzo sprawnie no i przede wszystkim w każdej chwili można było się skontaktować z panią Karoliną. No i co bardzo ważne pani Karolina jest zawsze uśmiechnięta i sympatyczna a to bardzo ułatwia współpracę serdecznie polecam 😀

Ola
13 grudnia 2021

Bardzo, Bardzo Polecam

Szymon
19 listopada 2021

Pani Paulina pomogła mi załatwić wszystkie sprawy związane z kredytem hipotecznym. W bardzo profesjonalny sposób traktuje swoją pracę, zwraca uwagę na każdy szczegół, pamięta i przypomina o wszystkich terminach. Kontaktowała się w moim imieniu z bankiem i z deweloperem oraz towarzyszyła mi podczas podpisywania umów, dzięki temu formalności nie sprawiły mi żadnego problemu. Z panią Pauliną nie musiałem się o nic martwić, bo poszło całkiem bezproblemowo i na bardzo korzystnych warunkach. Jeśli w przyszłości będę miał do załatwienia jakąś sprawę związaną z kredytem i finansami, to bez zastanawiania się wybiorę panią Paulinę.

Kamil
20 października 2021

Pani Karolina to najlepszy doradca. W 100% profesjonalna, a przy tym przemiła osoba – pomaga na każdym etapie złożenia wniosku i zawsze można liczyć na jej pomoc. Nie ma dla niej rzeczy niemożliwych. Ma tez świetne rozeznanie na rynku, nie zostawia klientów samych z problemem. Z czystym sumieniem polecam!

Joanna Urban
16 września 2021

Wspaniała osoba, która przywiązuje dużą uwagę do tego żeby nie tylko przekazać wszystkie informacje ale też zapewnić, że są one zrozumiane. Spotkania z panią Karoliną zawsze odbywały się w ciepłej atmosferze, dzięki niej cały proces starania się o pierwszy kredyt przebiegł bezstresowo i łatwo. Polecam z całego serca, lepszego doracy nie mogłam sobie wymarzyć!

Milena
13 września 2021
Rozmowa z Doradcą SDP Finanse, Wrocław
Otrzymaj Najlepszy Kredyt

15 banków w jednym miejscu

Wygoda i oszczędność czasu

Gwarancja: oferta taka sama jak w banku, żadnych dodatkowych opłat