fbpx

SDP Finanse Opinie

Państwa opinia jest dla nas ważna

Jeśli korzystaliście Państwo z usług jednego z naszych doradców kredytowych prosimy o wyrażenie krótkiej opinii. Dzięki temu będziemy mogli świadczyć usługi jeszcze wyższej jakości.

Jak przebiegała współpraca? Co zyskaliście Państwo dzięki doradcy? Co u Państwa się zmieniło dzięki tej usłudze? Komu Państwa zdaniem może się przydać taka usługa? Kto powinien skorzystać?
rating fields

Opinie

Bardzo dobry i bezpośredni kontakt, niezwykle rzetelna i fachowa pomoc w doborze oferty kredytowej i przygotowaniu dokumetów, terminowe i sprawne przeprowadzenie sprawy, kontrola dokumetów i wniosków składanych do banku, indywidualne podejście do klienta i dobre zrozumiene sytuacji rynkowej oraz oferty banków. Pani Karolina jest bardzo kontaktowa, punktualna i solidna. Jako doradca kredytowy i ubezpieczeniowy jest godnia polecenia i zaufania.

GG
8 czerwca 2021

Pełen profesjonalizm jednocześnie przy szybkim i efektywnym działaniu. Pani Karolina pomogła mi uzyskać kredyt na zakup mieszkania, wyjaśniła wszystkie niejasności i krok po kroku przeprowadziła przez cały proces. Bardzo gorąco polecam Panią Karolinę jako doradcę kredytowego.

A.B.
18 maja 2021

Pani Karolina to wspaniała profesjonalistka oraz dodatkowo przemiła osoba. Cały czas trzyma rękę na pulsie, pomaga w załatwieniu każdej formalności i wszystko cierpliwie i z uśmiechem tłumaczy. Dzięki niej stres związany ze skomplikowaną procedurą kredytową jest dużo mniejszy.

Magda i Zuza
10 kwietnia 2021

Serdecznie polecam współpracę z Panem Łukaszem. Trafiłam do Pana Łukasza ponieważ chciałam zrefinansować kredyt. Pan Łukasz bardzo wnikliwie zapoznał się z moją sytuacją finansową i zaproponował najbardziej korzystną ofertę dla mnie. Cały procedura kredytowa przebiegła bardzo sprawnie i bezstresowo.

Katarzyna Sz.
8 kwietnia 2021

Bardzo sprawnie, sumiennie, pełne zaangażowanie, szybkie reakcje na zmiany/problemy.
Pełen profesjonalizm, znajomość tematu, świetny kontakt i doradztwo oraz dużo śmiechu/ w pozytywnym wymiarze.
Polecam każdemu, bez pomocy Pani Karoliny nie dałabym sobie rady.
Najlepszy doradca na świecie.

Edyta
23 marca 2021

Spośród innych doradców finansowych pana Natana wyróżnia przede wszystkim prawdziwa, szczera, chęć pomocy i kierowanie sie interesem swojego klienta. Pan Natan to godny zaufania profesjonalista, który pomoże dopiąć sprawy kredytowe na ostatni guzik. Ogromna wiedza w zakresie finansów. Wiele zalet, jednak największe wrażenie zrobiła na mnie bezinteresowna pomoc długo po czasie sfinalizowania kredytu.

Jakub
19 marca 2021

Pani Karolina jest najlepszym doradcą jakiego spotkałem a przy szukaniu mieszkania natknąłem się na kilkunastu. Odpowiada rzeczowo na każde pytanie, sprawę prowadzi dokładnie i sumiennie, przewiduje wszystko na kilka kroków do przodu i do tego pamietała za mnie o wielu sprawach. W banku byli zdziwieni jak dokładnie były przygotowane dokumenty (niczego nie brakowało). Dodatkowo można liczyć na wsparcie z ubezpieczeniem i dalszymi sprawami związanymi z mieszkaniem. Naprawdę 100% polecam i nie zamieniłbym na nikogo innego!

Kamil Z.
11 marca 2021

Pan Łukasz sprawił wrażenie osoby kompetentnej i rzetelnej. Działał sprawnie i szybko. Kontakt z nim, zarówno telefoniczny jak i mailowy, był szybki i bezproblemowy. Wyrażamy pozytywną opinię na temat współpracy z Panem Łukaszem związanej z uzyskaniem kredytu.

25 lutego 2021

Bardzo miła i profesjonalna pomoc, Pan Natan zawsze był pod telefonem i chętnie udzielał porad. Każde spotkanie przeprowadzone w miłej atmosferze, odpowiedzi na pytania bardzo konkretne i dostosowane do indywidualnej sytuacj. Juz drugi raz skorzystałam ze współpracy z Panem Natanem. Współpraca była na bardzo wysokim poziomie więc z czystym sumieniem polecam skorzystać z usług.

Monika
30 stycznia 2021

Bardzo profesjonalna osoba, ogromna wiedz i niesamowita uczynność. pani Karolina pomogła mi podczas całego procesu zakupu mieszkania dużo bardziej niż wynikało to z jej obowiązków. Pomimo skomplikowanych i często niezrozumiałych zagadnień, procedur udało się przejść mi przez zakup, kredytowanie bez problemów, czułam się bezpiecznie, cała trudna dokumentacja, formalności, dopilnowanie terminów… Bardzo dziękuję, bez pani pomocy było by to niemożliwe.

K.M.
13 października 2020

Dzięki wsparciu i ogromnej pomocy udzielanej przez Panią Dorotę, możemy się cieszyć wspaniałym domem. Gdyby nie wielkie zaangażowanie Pani Doroty nie wiem jak poradzilibyśmy sobie w załatwianiu spraw, o których nie mieliśmy zielonego pojęcia. Jeszcze raz dziękuję Pani i życzę wszystkim spotkania na swojej drodze takiej właśnie wspaniałej osoby.

Monika
8 października 2020

Trafiliśmy z Panią Pauliną na najgorszy możliwy okres starania się o kredyt – początek pandemii. Wcześniej wszystko szło gładko, nagle okazało się, że staranie się o kredyt to nieprzespane noce i nerwy. Było ciężko, chwilami brakowało sił do dalszej walki w związku ze zmieniającymi się niemal z dnia na dzień wymaganiami, jakie banki stawiały kredytobiorcom. Ale wtedy Pani Paulina powtarzała: NIE PODDAJEMY SIĘ! 🙂 I tym sposobem wymarzone mieszkanko stało się naszą własnością. 🙂

Anna Z.
30 września 2020

Z czystym sumieniem polecam pana Krystiana jako doradce kredytowego, jestem bardzo zadowolony z faktu że trafiłem pod jego opiekę przy procesie kredytowania. Pan Krystian jest osobą z ogromną wiedzą w tym temacie, jak i również zaangażowaną w wyjaśnienie niezrozumiałych kwestii. Świetny kontakt i pełen profesjonalizm. Polecam.

Marcin
11 sierpnia 2020

Panią Dorotę znalazłam przypadkiem. Pomogła nam załatwić wszelkie formalności ze sprzedażą mieszkania , kupnem nowego i kredytem. Wszystko poszło sprawnie, mimo że mieliśmy pewne przeszkody. Teraz polecam ta Panią wszystkim znajomym ,którzy szukają doradcy.

Andżelika B.
9 lipca 2020

Bardzo się cieszymy, że trafiliśmy na panią Karolinę. Jesteśmy bardzo wdzięczni za jej wszelką pomoc, doradztwo i cierpliwość. Jesteśmy pod wrażeniem profesjonalizmu pani Karoliny oraz jej zaangażowania. Pani Karolina bardzo szybko odpowiadała na nasze pytania (różnymi kanałami) i umiejętnie tłumaczyła zawiłości umowy kredytowej, czasami kosztem wolnego czasu.

Agata i Dawid
20 czerwca 2020

Serdecznie polecam współpracę z Panem Łukaszem. Cała procedura stała się dla mnie przejrzysta i zrozumiała. Utrzymywaliśmy stały kontakt, dzięki czemu na bieżąco wiedziałam co się dzieje i czego mogę się spodziewać – nawet w okresie epidemii. Pan Łukasz szczegółowo wyjaśnia wszystkie procedury i formalności, odpowiada na ewentualne pytania i wątpliwości.

Patrycja P.
19 czerwca 2020

Profesjonalna obsługa, bardzo dobre podejście do Klienta, wysoka jakość obsługi, kreatywność. Dodatkowo Pan Natan zawsze oddzwania i polecamy jako Doradcę Finansowego

Anna I Daniel Bieleccy
12 czerwca 2020

Cały proces zaciągania kredytu dzięki Panu Krystianowi był szybki i bezproblemowy. Świetny kontakt i dyspozycyjność 🙂

Szymon
4 czerwca 2020

Namiary na Panią Karolinę dostaliśmy z mężem od brata. Podobnie jak on jesteśmy zachwyceni współpracą. Pani Karolina jest bardzo profesjonalnym, kompetentnym doradcą. Ma dużą wiedzę, wszystko dokładnie i cierpliwie tłumaczy, przedstawia różne możliwości. Jest zawsze dostępna, rzetelna, działa szybko, kontroluje terminy, uspokaja, zawsze oddzwania. Poza tym jest bardzo sympatyczną osobą, uśmiechniętą, miło się z nią rozmawia.

Magdalena I Michał
15 maja 2020

Panią Dorotę w pełni można polecić. Jest idealnym Doradcą, który zna się na swojej pracy, cechując się profesjonalizmem, wiedzą, doświadczeniem i indywidualnym podejściem do Klienta. Nie ma dla Niej ‘głupich’ pytań, na każde potrafi odpowiedzieć z pełną cierpliwością, w prosty sposób aż ma pewność, że Klient Ją zrozumie.

Katarzyna M
11 maja 2020
Rozmowa z Doradcą SDP Finanse, Wrocław
Otrzymaj Najlepszy Kredyt

15 banków w jednym miejscu

Wygoda i oszczędność czasu

Gwarancja: oferta taka sama jak w banku, żadnych dodatkowych opłat